Rekommendera och få 200 kr

Vill du tjäna pengar? Vill ni rekommendera oss?

Låt era vänner och bekanta upptäcka det bekväma och unika i vårt koncept och tjäna själv 200 kr i bonusrabatt per rekommendation.

Känner ni någon som vill prova Emanco´s produkter och få det levererat till sin dörr? Just nu får både du och den ni rekommenderar fantastiska premier.

Så här går det till.

    1. Skicka ett mail till forsaljning@emanco.se med uppgifter om ditt namn, din address och ditt telefonnummer. Skicka även med namn, adress, telefon och e-mail om personen du rekommenderar. Det är naturligvis viktigt att du först kollar med personen.
    2. Den personen kommer sedan kontaktas av oss på Emanco och bli erbjuden 200 kr rabatt på ett Startpaket ifrån oss på Emanco innehållande tvättmedel och mjukmedel till ett värde av totalt ca 675 kr och betalar endast 475 kr för detta fraktfritt hem till dörren.

Så snart vi mottagit ordern från den/de (är det flera är det bara att upprepa proceduren) ni rekommenderat och leveransen betalats får ni en bonus på 200 kr per rekommenderad person. Denna bonus kan ni sedan använda när ni handlar av oss.